Alt du trenger å vite om mammatreningen i Vollen

Utendørs mamma- og pappatrening er perfekt for deg som er i permisjon, og ønsker en fast treningsøkt i uka.

Etter 2 år med utendørs mammatrening på Fornebu startet jeg opp trening her i Vollen høsten 2016, og jeg gleder meg veldig til en ny sesong med trening utendørs etter sommeren!

Om treningen

Treningsøktene passer for alle foreldre, enten du nettopp (etter 6 uker) har født, eller er pappa i permisjon med et litt eldre barn. Hver økt tilpasses deltakere, vær og antall. Det legges vekt på effektiv trening med kondisjon, styrke, og bevegelighet, samtidig som treningsglede og mestring er viktig.

Som sertifisert mammamagetrener (Mammamage.se) er det alltid fokus på å styrke kjernemuskulatur og bekkenbunnsmuskulatur underveis, og hver deltaker får tips til hvordan dere selv skal kjenne etter om en øvelse er for tung eller ikke. Med kontinuerlig dialog om både magemuskler og bekkenbunn, spesifikke øvelser til hjemmebruk og individuell oppfølging på treningene vil du som deltaker få god oppfølging på treningen. Alle som trener med meg skal føle seg trygge på øvelsene, slik at de også kan utføres hjemme utenom vår ukentlige treningsøkt.

Utetreningen gir deg 45 minutter god trening for hele kroppen, og er lagt opp med varierte øvelser og innhold. Det spiller ingen rolle om treningsøktene kalles utetrening, bootcamp, minibootcamp, eller mammatrening, treningen vil gi deg både motivasjon og en sosial tirsdag!

Hver økt har fokus på å trene opp kroppen etter graviditet og fødsel, og vil inneholde elementer fra styrketrening, utholdenhetstrening, balanse, bevegelighet, koordinasjon og spenst (etterhvert). Alle øvelsene kan tilpasses den enkeltes form.

Mammatrening er en sosial avtale hver uke der du møter andre mødre i permisjon, med eller uten barnevogn. Det er rom for bleieskift, amming, lek og gråt, og jeg som instruktør har gjerne en på armen og en vogn som skal trilles.

Følger du treningsøktene hver uke blir dette en god vane, og du vil kunne kjenne at formen blir bedre. Særlig om du også er aktiv resten av uka.

20170606_121730

Med Vollen som treningsarena tar vi i bruk benker, trapper, bakker, og egen kroppsvekt i øktene, noe som gir varierte treningsøkter. Barnevognene er med på treningen, men du kan gjerne komme uten om du ønsker det.

20170502_122329

Ta gjerne med treningsmatte eller sitteunderlag, klær etter været, og vannflaske. Vi trener utendørs uansett vær, men blir det under -10 grader finner vi et sted å være inne med tanke på de små.

Tider, sted og påmelding

Hver tirsdag fra 29. august og til midten av desember 2017.

Oppstart 29. august.

Klokken 12.15-13.00

Oppmøte ved fergekaia i Vollen. Her er det mulighet for parkering, og det er i nærheten av bussholdeplassen Vollen.

Påmelding til hh@kunnskapsriktrening.com- BINDENDE

Priser høst 2017

Det anbefales å melde seg på kurs med et visst antall økter som forhåndsbetales. Da vil du få en kontinuerlig treningsrutine over tid, noe som er med på å opprettholde eller bygge opp en aktiv hverdag. Kursene går over et visst antall økter, og du betaler for denne perioden fra første økt du deltar på (dette er ikke et klippekort). Fortløpende påmelding og oppstart.

Betales med Vipps eller faktura etter avtale. Mer info om priser og datoer for trening i høstsemesteret kommer.

Dropin: 200 kr kontant eller med Vipps ved oppmøte (avtalt per mail i forkant).

Instruktør

Kort om min utdannelse; Mastergrad i muskelfysiologi fra Universitetet i Oslo, PT- og kostveileder fra Norges Idrettshøyskole. Spinninginstruktør, powerlifter, TRX-instruktør og skribent for Sunn&Sprek.no. Lektor med opprykk som underviser i kroppsøving og biologi på videregående.

Sertifisert mammamagetrener.

Følg @vollen_trening og Kunnskapsriktrening på facebook og instagram (@kunnskapsriktrening) for mer info.. Send gjerne mail til hh@kunnskapsriktrening.com.

Jeg er klar for utetrening uansett vær, håper vi sees!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s